Dobra partija Teletovića u pobjedi Bucksa

NBA predsezona

Dobra partija Teletovića u pobjedi Bucksa

S. Bošković

Milwaukee Bucksi su u pripremnoj utakmici NBA predsezone s 107:103 bili bolji od Detroit Pistonsa.

Pistonsi su nakon prvih 12 minuta igre imali sedam poena prednosti, međutim Bucksi su na poluvrijeme otišli samo sa dva poena zaostatka. 

Najveća razlika desila se u trećoj četvrtini koju je tim Mirze Teletovića dobio s 15 poena razlike (35:20). Pistonsi su se u posljednjih 12 minuta utakmice pokušali vratiti, ali samo su uspjeli da ublaže poraz. 

Jedan od najboljih u redovima Bucksa bio je Mirza Teletović koji je za devet minuta na parketu uspio da ubaci 14 poena, uz šut četiri od šest za tri poena. Pored Teletovića najefikasniji su bili još Snell s 16 poena, te Middleton s 14 poena. 

Kod Detroita sjajan je bio Bradley s 26 poena, Drummond je ubacio 18, dok su dvocifreni bili još Harris, 13 poena, i Marjanović s 10 poena. 

Od ostalih rezultata treba istaknuti pobjedu San Antonio Spursa nad Houstonom (106:97) uz 26 poena LaMarcusa Aldridgea, te pobjedu Cleveland Cavaliersa nad Orlando Magicom s rezultatom 113:106.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi