Došao u NBA i zaboravio obući dres na debiju

Isaac se nije proslavio

Došao u NBA i zaboravio obući dres na debiju

M. Šljivak

Nova sezona NBA lige počela je zaista žestoko.

Otvaranje sezone donijelo je dvije teške povrede i tako na parketima najjače lige svijeta nećemo gledati Gordona Haywarda (Boston) i Jeremyja Lina (Brooklyn) koji nažalost moraju na višemjesečnu pauzu od košarke.

Novi igrači koji su u NBA ligu stigli sa NBA drafta većinom nisu imali impresivne debije, a ono što se desilo košarkašu Orlando Magica Jonathanu Isaacu je zaista nevjerovatno.

On je na otvaranju sezone protiv Miami Heata izašao na parket bez dresa jer se potpuno pogubio zbog debija.

"Zaboravio sam obući dres. Sjedio sam na klupi i potpuno sam zaboravio da na sebi nemam dres", priznao je ovaj košarkaš.

Na kraju je ipak uspio da ode po dres o svlačionicu. Dobio je priliku za igru, a za 20 minuta na parketu upisao je četiri poena, osam skokova i dvije blokade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi