Harden bivšem treneru: Klaune, ništa me nisi naučio

Brada se oglasio

Harden bivšem treneru: Klaune, ništa me nisi naučio

E. Škorić

Sjajni košarkaš Houston Roketsa James Harden imao je poruku za bivšeg trenera Kevina McHalea.

McHale je rekao kako Harden može mnogo toga, ali da uopće nije lider na parketu, a ubrzo mu je popularni Brada odgovorio.

"On je klaun. Učinio sam sve što me tražio i pokušavao sam da vodim ovaj tim. Nikada me ništa nije naučio, ali sam radio sjajan posao. Možete pitati bilo kojeg mog trenera ili moje saigrače, svakodnevno sam radio izuzetno teško da bih bio bolji košarkaš, ali i vođa", rekao je Harden.

McHale je vodio Rocketse od 2011. do 2015. godine, a prethodno je radio u Minnesoti, dok je u igračkim danima nasutpao za Boston Celticse.

Harden i McHale nisu u dobrim odnosima, čemu svjedoči i ova posljednja rasprava. Harden je jedan od najplaćenijih košarkaša i pravi lider Rocketsa, bez obzira što o tome mislio njegov bivši trener. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi