Harden spreman za utakmicu protiv Denvera

Denver traži iznenađenje u Houstonu

Harden spreman za utakmicu protiv Denvera

D. Rakanović

Košarkaši Denver Nuggetsa večeras igraju na gostovanju protiv Houston Rocketsa.

Ekipa iz Denvera se sa dvije vezane pobjede upotpunosti vratila u igru za posljednje mjesto koje vodi u play-off Zapada. 

Trenutno su u zaostatku jednu pobjedu Nurkićevom Portlandu, a da li će uspjeti večeras da iznenade Hardena i društvo ostaje da se vidi. 

Kako izvještavaju mediji iz SAD-a, Harden će biti spreman za večerašnju utakmicu nakon što se oporavio od bolesti, a isti je slučaj i sa trevorom Arizom koji zbog privatnih razloga nije igrao prethodnu utakmicu Rocketsa. 

Denver će večeras biti jači za dvojicu oporavljenih igrača. Naime, Kenneth Faried se oporavio od povrede leđa, kao i Jameer Nelson od povrede lista. 

Utakmica između Houstona i Denvera počinje u dva sata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi