Igračina: S kakvom lakoćom igra Steph Curry...

Sjajno se zabavlja maltretirajući protivnike

Igračina: S kakvom lakoćom igra Steph Curry...

Stephen Curry ove sezone pruža partije života. Lakoća s kojom košarkaš Golden Statea postiže poene i razigrava svoje suigrače naprosto ostavljaju bez daha.

U susretu protiv Miamija odigranom u noći sa utorka na srijedu, Curry je postigao čak 40 poena. Posebno je uspješan bio van linije 7,25, odakle je šutirao 8/11.

Osim što je imao fenomenalnu šutersku noć, bio je i odličan razigravač budući da je svojim suigračima podijelio sedam asistencija, a zabilježio je i šest skokova.

U nastavku pogledajte kako to radi Curry, kojeg mnogi već sada vide kao najvećeg kandidata za nagradu MVP-a u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.