Jamesu najviše glasova, Iverson u petorci

All-Star

Jamesu najviše glasova, Iverson u petorci

A. Beganović

Clevelandova zvijezda LeBron James dobio je najviše glasova navijača u izboru za NBA "All Star" susret, a Allen Iverson iznenađujuće je izabran u prvu petorku Istočne konferencije.

Iverson, čija se karijera činila zaključena prije nego što se vratio u Philadelphiju, će u prvoj petorci Istoka biti s Jamesom, Dwyaneom Wadeom iz Miami Heata, Kevinom Garnettom iz Boston Celticsa i centrom Dwightom Howardom iz Orlando Magica.

Starteri za Zapad će biti Denverov Carmelo Anthony, Tim Duncan iz San Antonija, Phoenixov centar Amare Stoudemire, branič Los Angeles Lakersa Kobe Bryant i razigravač Phoenix Sunsa Steve Nash.

Rezerve u obje ekipe bit će izabrane od 30 ligaških trenera i poznate sljedećeg četvrtka.

All-Star utakmica igra se 14. februara na Cowboys Stadiumu u Dallasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.