Jović: Derbi se igra sa jednom nogom

Zvezdin plej jasan

Jović: Derbi se igra sa jednom nogom

Košarkaše Crvene zvezde nakon duela sa Anadolu Efesom očekuje još jedan veliki ispit. 

Tim Dejana Radonjića odmjeriće snage sa ljutim rivalom, ekipom Partizana. "Vječiti" će se sutra sastati u okviru 21. kola ABA lige, a početak meča zakazan je za 18 časova u dvorani "Pionir".

"Odradio sam lagan trening pred utakmicu poslije sedam dana s obzirom na to da me leđa baš muče. Htio sam u ovom meču da pružim sve ono što je do mene, ali nisam bio u dobrom ritmu. Nisam bio na svom nivou. Nisam mogao da pomognem. Žao mi je zbog toga. Potrudiću se da popravim sve ove greške", rekao je Zvezdin plej Stefan Jović nakon meča sa Anadolu Efesom.

I pored mnogobrojnih problema sa kojima se suočava njegov tim, Jović se nada novoj pobjedi u regionalnom takmičenju.

"Zna se šta je derbi. Derbi se igra sa jednom nogom i bez leđa. I ja ću biti u sastavu, samo je pitanje koliko ću moći da izdržim. Sigurno ću se potruditi da se spremim i da budem u boljem stanju i da se svi generalno spremimo za taj meč jer nas čeka pakao i protivnik koji će da grize da bi nas dobio. A na nama je da odgovorimo na tu agresivnost i da pokušamo da dobijemo", zaključio je 26-godišnji košarkaš.

Zvezda suvjereno drži prvo mjesto na tabeli ABA lige sa 20 pobjeda iz isto toliko mečeva, dok je Partizan drugi sa 15 pobjeda i pet poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi