Košarkaš Cavsa doveo u pitanje McGeejevu inteligenciju
Foto: EPA

Centar Warriorsa predmet podsmijeha među Cavsima

Košarkaš Cavsa doveo u pitanje McGeejevu inteligenciju

Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi će uskoro, treći put uzastopno, odmjeriti snage u NBA finalu, a to će biti prvo NBA finale za centra Warriorsa JaValea McGeeja.

Iako je McGee u dresu Warriorsa ove sezone igrao odlično, čini se da ga igrači iz protivničkog tabora, a posebno jedan neimenovani član ekipe, podcjenjuju.

Reporter američkog ESPN-a Dave McMenamin je povodom velikog finala, učestvovao u emsiji "The Basketball Analogy Show", kada je još jedan novinar ESPN-a Brian Windhorst započeo diskusiju o pozitivnom uticaju koji bi McGee mogao imati na igru Warriorsa.

"Briane, razgovaro sam sa jednim igračem Cavsa i on se ne bi složio sa tvojim mišljenje", rekao je McMenamin, te dodao:

"Taj igrač mi je rekao da on, čak, ne misli ni da će McGee dobiti priliku za igru, ili da se, ako je dobije, neće dugo zadržati na parketu. On smatra da McGee nije doboljno pametan da bi igrao u ovoj seriji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi