Limonad tri sezone u Maccabiju
Raviv Limonad u "ponosu Izraela"

Pred završnicu prvenstva Izraela

Limonad tri sezone u Maccabiju

Nakon što nije izborio plasman u četvrtfinale Eurolige, Maccabi Electra odlučio je da u svoje redove dovede reprezentativca Izraela, Raviva Limonada.

Organizator igre (192 cm visine, 1984. godište) potpisao je ugovor sa svojim novim klubom do kraja ove i u naredne tri sezone. Čelnici “ponosa Izraela” žele u domaćem takmičenju osvojiti naslov prvaka koji je posljednjih nekoliko godina dolazio u pitanje.

Limonad je u prvom dijelu sezone nosio dres Ironi Nahariye za koju je u Prvenstvu Izraela prosječno postizao 14 poena, uz 4.2 asistencije i 2.8 skoka. Pomogao je svom bivšem timu da eliminiše Maccabi iz polufinala Kupa, ali je ekipa zapala u finanijsku krizu što je značilo da Limonad mora potražiti drugu sredinu.
U karijeri je igrao za Le Mans, Ironi Ramat Gan, Hapoel Migdal Jerusalem i Nahariju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.