Miris marihuane u svlačionici Clevelanda

Nakon druge utakmice NBA finala protiv Golden Statea

Miris marihuane u svlačionici Clevelanda

D. Rakanović

Cleveland Cavaliersi prošle noći su pretrpjeli drugi uzastopni poraz od Golden State Warriorsa u NBA finalu rezultatom 132:113. 

Cavsi su i drugi put ubjedljivo poraženi, pa nije teško zaključiti da se nalaze u problemu pred selidbu serije u Ohaio. 

Pojavila se informacija da se iz svlačionice Cavaliersa nakon utakmice širio čudan miris. 

Mike Wise, novinar ESPN objavio na svom Twitteru da se iz svlačionice širi jak aromatičan miris, koji je kasnije identifikovao kao marihuanu.

"U svlačionici Cavsa se osjetio snažan miris. Hej, u Californiji ste, gubite 2:0 i važno je malo ubiti bol", napisao je Wise u polu šali.

Zatim je objasnio da to što je osjetio miris marihuane ne znači da je neko od igrača Clevelanda konzumirao, ali je ubijeđen da ga njuh nije prevario. 

"Da se razumijemo, ne znam ko je konzumirao marihuanu u svlačionici Cavsa, da li neko od novinara, igrači.. Sigurno nisam osjetio mrtvog tvora. Odrastao sam u Sjevernoj Californiji i Havajima i znam dobro kako kanabis miriše. Možda je neko od kamermana, reportera, ko god.. Ne osuđujem nikoga", pojasnio je Wise na Twitteru. 

Treća utakmica NBA finala na rasporedu je u četvrtak u 3 sata po srednjoevropskom vremenu, a domaćin će biti Cleveland. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi