Mitrović naslijedio Tanjevića na klupi Crne Gore

Crna Gora ima novog selektora

Mitrović naslijedio Tanjevića na klupi Crne Gore

Košarkaška reprezentacija Crne Gore danas je dobila novog selektora. 

Nakon što je Bogdan Tanjević napustio kormilo i ujedno okončao svoju bogatu trenersku karijeru, Crnogorci su u Zvezdanu Mitroviću pronašli osobu koja će ih povesti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

Mitrović je inače trener fancuskog Monaca, a svoj debi debi na klupi Crne Gore će imati 24. decembra u kvalifikacijskoj utakmici protiv Španije koja se igra u Podgorici. 

"Još ne znam na koga ću moći računati. Ali, probleme imamo mi, imaju ih i svi. Nikada nisam bježao od izazova i odgovornosti. Dat ću sve od sebe da zajedno napravimo ono najbolje za košarku Crne Gore", izjavio je Mitrović. 

Košarkaški savez Crne Gore i Mitrović su, kako je saopšteno, dogovorili dvogodišnju saradnju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi