NBA košarkaš poljubio novinarku tokom intervjua

Na parketu

NBA košarkaš poljubio novinarku tokom intervjua

Takmičenje u NBA ligi još uvijek nije počelo, ali najbolji timovi uveliko igraju predsezonske pripremne mečeva kako bi što spremniji dočekali početak najjače košarkaške lige na svijetu.

Jedan od pripremnih mečeva prenosila je i TV stanica FOX, a njihova novinarka i sama košarkašica Allie Clifton iskoristila je priliku da intervjuiše košarkaša Cleveland Cavalisersa Tristana Thompsona.

Odgovor košarkaša bio je prilično nejasan, ali je onda uslijedio poljubac za novinarku koja redovno prati i izvještava sa mečeva Cavsa koji ju je totalno iznenadio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.