Nurkić: Mirza, uz tebe sam i želim ti što brži oporavak

Oglasio se Nurkić

Nurkić: Mirza, uz tebe sam i želim ti što brži oporavak

Vijest da će Mirza Teletović propustiti ostatak sezone u NBA ligi pogodila je mnoge Bosance i Hercegovce, među kojima je i Jusuf Nurkić.

Sjajni košarkaš Denver Nuggetsa putem svoje službene Facebook stranice poželio je Teletoviću brz oporavak i povratak na parket. 

"Vijest koja me je ostavila bez teksta je zdravstveno stanje Mirze Teletovića. Mirza, ti si jak momak i siguran sam da ćeš iz ovoga izaći još jači.  Svi smo uz tebe i od srca ti želim što brži oporavak i povratak na parket, na mjesto gdje te svi zajedno uživamo gledati" napisao je Nurkić. 

Podsjetimo, Teletović je sinoć odigrao svega osam minuta u teškom porazu Brooklyn Netsa u Los Angelesu kod Clippersa, nakon čega je prevezen u bolnicu zbog problema sa disanjem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.