"Ovi je**či majki ništa ne čine za mene"

Bryant se izderao na saigrače i generalnog menadžera:

"Ovi je**či majki ništa ne čine za mene"

Za ime Kobea Bryanta u prošlosti su se vezale razne priče, imao je i ljubavni skandal, ali njegov košarkaški dosije prilično je čist. Kako i ne bi bio kad će u narednim danima na trećem mjestu najboljih strijelaca NBA lige prestići legedarng Michaela Jordana.

Popularnoj Crnoj mambi teško pada situacija u kojoj se nalazi ekipa sa kojom je osvojio pet NBA prstenova, a koja će teško do play-offa obzirom da ima skor od 6-16.

Ipak, bez obzira na sve 36-ggodišnji košarkaš na treninzima radi puno parom. Prvi je na treningu, posljednji odlazi, a radi naporno kao da je mladić. Ostalo mu je još 19 mjeseci ugovora. Kobe daje sve ne bi li bio vjetar u leđa svom timu.

Rijetki su trenuci kada se štedi, a nije mu jasno kako tim ne može da ga prati. Na posljednjem treningu je izvrijeđao Nicka Younga, starog 'trashtalkera' koji je djelovao nezainteresovano za igru u odbrani.

"Niko u ligi ne može da me čuva 'jedan na jedan', ali ti kao da hoćeš da budeš tamo gdje ja to želim. Potrudi se", rekao je između ostalog nekadašnjem beku Sixersa, te nastavio: "Vi gov...  meki ste kao toalet papir", vrištao je Kobe na saigrače potpuno izgubivši živce.

"Je l' se ovako trenira, je l' se ovako bori, sad mi je jasno kako smo izgubili 20 mečeva", urlao je najplaćeniji igrač lige i jedan od najboljih u njenoj historiji.

Onda se okrenuo generalno menadžeru Mitchu Kupchaku.

"Treba li ja više da se trudim Mitch, šta da uradim bolje? Moram da budem bolji, ovi je**či majki ništa ne čine za mene"",  ugrao je Kobe.

Bryant je bio toliko iznerviran da čak nije želio da govori o tome da bi protiv Spursa u petak mogao da namaši legendarrnog Jordana po broju poena. 

"Ma kakvi poeni, koga briga, radi se o trofejima, o časti", pručio je Brynat, koji teško može da se pomiri sa činjenicom da su Lakersi ovako loši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.