Panathinakos sprema osvetu za Spanoulisa

Play Olympiacosa Mantzaris dobio izdašnu ponudu

Panathinakos sprema osvetu za Spanoulisa

D. Rakanović

Sezona u Grčkoj samo što je završena, a novi prvak Grčke Panathinaikosa osim što je uzeo titulu Olympiacosu krenuo je lov na jednog njihovog igrača.

Playmaker Olympiacosa Vangelis Mantzaris dobio je izdašnu ponudu od velikog rivala Panathinaikosa. 

Mantzarisu ugovor sa Olympiacosom ističe ovog ljeta, a prvo će se sastati sa čelnicima crveno-bijelih i razgovarati o budućnosti. 

Kako piše Eurohoops, PAO je ponudio Mantzarisu ugovor na tri ili četiri godine sa godišnjom platom preko milion eura.

Olympiacos sigurno želi zadržati Mantzarisa u ekipi, ali da bi to uradio morao bi da mu ponudi veliki ugovor. Ostaje da se vidi kako će odlučiti Mantzaris. 

Potražite više informacija na temu Basket League:

On je u Olympiacos došao 2011. godine, a možda bi njegov eventualni prelazak bio neka vrsta osvete na transfer Vassilisa Spanoulisa iz PAO-a u Olympiacos 2010. godine.

Panathinaikos je ovu sezonu završio sa duplom krunom, dok je u Euroligi eliminisan od Fenerbahčea u četvrtfinalu doigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi