"Silno želimo medalju"

Košarkašica Srbije Ana Dabović

"Silno želimo medalju"

Košarkašice Srbije nisu uspjele da se domognu finala Olimpijskih igara.

One su u polufinalu nadigrane od selekcije Španije, pa će u borbi za bronzu igrati protiv Francuskinja.

"Gledaćemo da iz ove utakmice naučimo što više možemo. Ući ćemo sa najvećom mogućom željom u utakmicu za bronzu, na sve ili ništa da osvojimo medalju", rekla je košarkašica Srbije Ana Dabović, koja se potom osvrnula i na jučerašnji meč.

"Dale smo sve od sebe, iako to ne izgleda tako. Španija je bila bolja, imali su veću želju. Nismo odreagovale na njihovu agresivnost. Ali, mislim da je ovo realno".

Srbijanske košarkašice nisu pružile najbolje partije u grupnoj fazi, ali su u četvrtfinalu olimpijskog turnira prijatno iznendile sve ljubitelje košarke savladavši favorizovanu Australiju.

Izabranice Marine Maljković imaće još jednu šansu da dođu do medalje. Sutra će u borbi za treće mjesto snage odmjeriti sa reprezentacijom Francuske, a taj meč na programu je od 16.30 časova.

Finalni meč između SAD-a i Španije igra se od 20.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi