Simonović: Neće nam biti lako u Zagrebu

Košarkaš Crvene zvezde

Simonović: Neće nam biti lako u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde došli su nadomak treće vezane titule u ABA ligi.

Crveno-bijeli su u Beogradu savladali Cedevitu (84:73) i tako poveli sa 2:0 u finalnoj seriji play-offa. 

"Napravili smo veliku razliku na startu i vidjelo se da ćemo dobiti ovu utakmicu. Rutinski smo priveli meč kraju, oni su se malo vratili, ali nisu mogli da nas ugroze. Odradili smo dobar posao, sada idemo njima u goste, ostaje nam da se pripremimo za naredni meč", rekao je krilni košarkaš Zvezde Marko Simonović.

On je izrazio nadu da će njegova ekipa biti na visini zadatka i u trećoj utakmici, koja je na programu u četvrtak (19h) u Zagrebu.

"Daćemo sve od sebe, imamo dan da se oporavimo, mislim da ćemo stići i da izanaliziramo ovu utakmicu, i da probamo i tu treću utakmicu da odigramo maksimalno", izjavio je Simonović.

"U Zagrebu nam sigurno neće biti lako. To je ekipa koja ima sjajne igrače, sjajan karakter i sigurno će oni drugačije ući u naredni meč. Hvala navijačima, atmosfera je bila sjajna, dali su nam energiju u ove dvije utakmice, posebno u onoj prvoj, kada nismo krenuli baš sjajno", zaključio je Simonović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi