Spanoulis: Igrat ću za Olympiakos do kraja karijere

Grčki playmaker sretan u Pireju

Spanoulis: Igrat ću za Olympiakos do kraja karijere

Grčki playmaker Vassilis Spanoulis je izjavio da će do kraja svoje karijere nastupati za Olympiakos.

"Nemam na umu ništa drugo osim igranja za Olympiakos do kraja karijere. Moj ugovor ističe 2016. godine, ali ne znam hoću li se tada oprostiti od aktivnog bavljenja košarkom", rekao je Spanoulis, koji je potom dodao:

"Najbolje godine svoje karijere sam proveo u Olympiakosu. Tu sam i najduže igrao, mnogo sam dao ovom klubu i mnogo dobio od njega natrag. Ovdje se osjećam sjajno, Olympiakos je kao velika familija".

Vassilis Spanoulis je u Olympiakos stigao 2010. godine iz Panathinaikosa, a u crveno-bijelom dresu je osvojio dvije titule u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.