Thomas: Ne poštuju nas jer nemamo Curryja i LeBrona

Playmaker Bostona

Thomas: Ne poštuju nas jer nemamo Curryja i LeBrona

E. Škorić

Playmaker Boston Celticsa Isaiah Thomas ljut je zbog činjenice da mediji ne poštuju dovoljno njegov tim.

Celticsi su u sjajnoj formi i  trenutno su prva ekipa na Istoku. Nakon dugo vremena, Cleveland Cavaliersi nisu na broju jedan. Nemaju Celticsi u svojim redovima LeBrona Jamesa ili Kyriea Irvinga, pa su, kaže Thomas, manje cijenjeni.

"Čovjee, ne poštuju nas. Osim naših vršnjaka, momaka protiv kojih igramo, niko nas ne poštuje. Nemamo LeBrona u timu, nemamo Curryja i takve vrste igrača. Ne želim baciti mrlju na te momke, ali to je tako. Očito je da se na nas drugačije gleda", istakao je Thomas.

"Brojevi ne lažu. Mi smo na vrhu", dodao je omaleni play Celticsa, koji žele ove sezone nakon dugo vremena da naprave korak više u play-offu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi