Wasserburg deklasirao Chemnitz, dobar nastup Milice Deure

U gostima savladali Chemnitz

Wasserburg deklasirao Chemnitz, dobar nastup Milice Deure

E. Dindić

U Njemačkoj košarkaškoj ligi za žene igrano je 11. kolo. Wasserburg naše Milice Deure zabilježio je još jednu pobjedu. Ovaj put u gostima bez većih problema savladali su Chemnitz sa 99:46. 

Kapiten naše reprezentacije Milica Deura na parketu je provela 27 minuta za to vrijeme postigla je 12 poena i dodala dvije asistencije uz dobar procenat šuta iz igre, te bila jedna od najboljih igračica svog tima. 

Wasseburg je prvi na tabeli sa omjerom 10-1, što je zanimljivo ovo im je deveta pobjeda u nizu i suvereno drže prvo mjesto u Njemačkoj. 

Kapiten naše reprezentacije ove sezone u Njemačkoj igra jako dobro  i na prosjeku je od 10,3 poena i 2,5 asistencija po utakmici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi