Icardi konačno progovorio o odnosu sa Maxijem Lopezom

Tvrdi da nikada nisu bili najbolji prijatelji

Icardi konačno progovorio o odnosu sa Maxijem Lopezom

E. Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, konačno je odlučio progovoriti o svom nekadašnjem prijateljstvu sa Maxijem Lopezom, te njegovoj supruzi Wandi.

Naime, poznato je da je Icardi prije nekoliko godina igrao za jedno sa Maxijem u Sampdoriji, te da je bio njegov veliki fan. Ipak, ovo prijateljstvo je prekinuto kada je Maxijeva bivša supruga Wanda odlučila da uđe u ljubavnu vezu sa Icardijem.

Nakon toga je bilo nekoliko susreta ova dva igrača na terenima, ali je Maxi odbijao da se rukuje sa svojim nekadašnjim saigrače. O svemu tome konačno je progovorio i Icardi.

"S Wandom sam počeo vezu kada je prekinula s Maxijem i ja sam tada već bio u Interu. Bio sam dobar s njima, a nakon prekidao ostao sam s njom u kontaktu i jednostavno se desilo. S Maxijem nikada nisam bio najbolji prijatelj, daleko od toga. Samo smo igrali zajedno u Sampdoriji i to je sve", rekao je Icardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi