Messi odveo porodicu na najsretnije mjesto na svijetu

Posjetili Disney u Parizu

Messi odveo porodicu na najsretnije mjesto na svijetu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su igrali finale katalonskog Superkupa protiv Espanyola u kojoj su poraženi sa 1:0.

Nakon teškog gostovanja u Valenciji prošlog vikenda Luis Enrique odlučio da Messiju, Neymaru i Suarezu da po tri dana slobodno. Barcelona naredni meč igra na domaćem terenu protiv Granade pa je španski stručnjak htio da mu napadački trio bude odmoran za ovu utakmicu.

Messi je odlučio maksimalno iskoristiti svoj odmor, te ga provesti sa svojom porodicom. Španski mediji prenijeli su da je Messi svoju porodicu odveo na najsretnije mjesto na svijetu - Disney.

Naravno, Argentinac nije išao u Sjedinjene Američke Države već je odlučio da posjeti Disney u Parizu. Messi je odlučio postaviti i fotografiju na društvene mreže koja je oduševila njegove fanove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi