Ramazan dočekao na svetom mjestu

Nakon finala Evropske lige Pogba otputovao u Meku

E. Čaušević

Najskuplji fudbaler svijeta, Paul Pogba, svojim pogotkom uspio je pomoći Manchester Unitedu da osvoji Evropsku ligu i izbori direktan plasman u Ligu prvaka.

Pogba je prošlog ljeta stigao iz Juventusa za rekordnih 105 miliona eura, ali nije baš blistao u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu. Prije pet dana francuski reprezentativac je uspio da zatrese mrežu Ajaxa u finalu Evropske lige u kojem je United slavio sa 2:0.

Sezona u Engleskoj je završena, a igrači se trenutno nalaze na zasluženim odmorima. Pogba je iznenadio javnost u Engleskoj jer je odlučio otputovati u Meku gdje će boraviti nekoliko dana tokom mjeseca Ramazana. Francuz je poznato po svojim frizurama, a ovaj put je odlučio sve to da promijeni iz poštovanja prema svetom mjestu u Saudijskoj Arabiji.

Igrač Uniteda je postavio video na svom Instagram profilu koji je zbunio mnoge navijače Crvenih đavola koji nisu znali da je Pogba musliman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi