Nema igrača na svijetu koji ne bi volio da mu Karolina sudi

Svi su ludi za seksipilnom Poljakinjom

Nema igrača na svijetu koji ne bi volio da mu Karolina sudi

O. Lekić

Karolina Bojar, Poljakinja koja dijeli pravdu na fudbalskim terenima trenutno je jedna od najpoznatijih djevojaka na svijetu.

Seksipilna Poljakinja do juče je bila nepoznata široj javnosti, no nakon što je jedan ljubitelj fudbala objavio njenu sliku sa fudbalskog terena na svom facebook profilu njena popularnost je porasla.

Pomenuta, kao i druge Karolinine fotografije u sudijskoj opremi, munjevitom brzinom šire se društvenim mrežama, a njen instagram profil sve je posjećeniji.

Karolina sudi utakmice poljskih lokalnih liga, ljubav za suđenjemn je naslijedila od oca Karola, studira pravo i namjerava se profesionalno posvetiti suđenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi