Niko kao Eleonora ne voli Miralema Pjanića

Prati ga i u Juventusu

Niko kao Eleonora ne voli Miralema Pjanića

E. Škorić

Mlada Italijanka Eleonora Perugini strastvena je navijačica Miralema Pjanića.

Gdje god Miralem igrao, Eleonora je uz njega. Ona živi u Rimu i obožavala ga je, no ništa se nije promijenilo ni kada je Pjanić prešao u Juventus. Njegov vjerni fan nastavlja da "teroriše" objavama na društvenim mrežama.

Ono što je zanimljivo, toliko je njima zaluđena da zbog njega prati i utakmice bh. reprezntacije, pa čak i ima kod sebe nekoliko bh. dresova.

Imala je priliku da upozna Pjanića 27. aprila 2013. godine u trening centru Rome, a često je odlazila na aerodrome kako bi ga ispratila ili dočekala s nekog od gostovanja.

Pored Pjanića, svakako voli i Edina Džeku, koji je danas u Romi, ali fotografije s Pjanićem svako malo objavi na svom Instagram profilu i malo ko Malog princa voli kao Eleonora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi