Pogba ima novi dom i on je sve samo ne običan

Kupio vilu

Pogba ima novi dom i on je sve samo ne običan

E. Škorić

Francuska zvijezda Manchester Uniteda priuštila je sebi vilu vrijednu 2.9 miliona funti.

Najskuplji nogometaš svijeta je ljetos došao u Manchester iz Juventusa za 89 miliona funti. Najprije je živio u hotelu, ali sada vrijeme provodi u vili koju sebi rijetko ko može priuštiti.

Navodno je u spomenutoj vili prethodno živio Meksikanac Javier Hernandez sa sestrom Anom prije nego je prešao u Bayer Leverkusen.

Pogbina nova vila ima apsolutno sve - pet spavaćih soba, nekoliko luksuznih kupatila, zatvoreni bazen sa grijačima vode, saunu, teretanu...

S obzirom na to da Pogba zarađuje 290 hiljada funti sedmično,  nekako i ne čudi da si je priuštio jedan ovakav luksuzni dom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi