Poznat datum izlaska PES 2018

U septembru

Poznat datum izlaska PES 2018

E. Škorić

Pro Evolution Soccer 2018 spreman je da ugleda svjetlo dana i fanovi popularne fudbalske video igrice s nestrpljenjem čekaju da je zaigraju.

Prošla je skoro godina dana od izlaska PES 2017 i pesoholičari su sada ipak mislima na novoj inačici najpopularnije fudbalske video igre.

I dok traje ta vječna rasprava je li PES bolji od FIFA-e, fanovi Pro Evolution Soccera saznali su kada će zaigrati novu verziju. 

Konami je objavio kako će PES 2018 biti lansiran 14. septembra, te da će novo izdanje biti dodatno "našminkano", da će se poboljšati grafika i sam gameplay.

Igrica će biti dostupna za PS4, Xbox One, PS3 i Xbox 360.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi