Ronaldo ima mnogo fanova, ali ovaj je pretjerao

On je lud za napadačem Reala

Ronaldo ima mnogo fanova, ali ovaj je pretjerao

Cristiano Ronaldo ima brojne obožavatelje širom svijeta, a jedan od njih možda je otišao i predaleko.

Radi se o 17-godišnjem Teddyju de Almeidi koji je porijeklom Portugalac, ali rođen je i živi u Francuskoj.

On u svojoj sobi ima pravi mali hram Cristiana Ronalda. Slike napadača Reala zaljepljene su preko čitavih zidova, a tu su i njegove štucne, kostobrani, znojnici...

"Prvi put sam vidio Ronalda kada sam imao 10 godina. Počeo sam ga pratiti dok je igrao za Manchester United, a otkad je prešao u Madrid mogu mnogo češće da ga gledam. Volim njegov stil igre, ali više me zanima njegova priča kako je postao najboji na svijetu", rekao je De Almeida.

On je dodao da njegovi prijatelji razumiju njegov fanatizam prema Ronaldu i da mnogo cijene ono što radi, ali postoje i oni koji ga ismijavaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi