Ronaldova Georgina u petom mjesecu trudnoće

Ronaldova Georgina u petom mjesecu trudnoće

E. Škorić

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u iščekivanju su prinove.

Ronaldo i njegova djevojka Georgina već neko vrijeme su zajedno, a kruna njihove ljubavi bit će, prema svemu sudeći - djevojčica. 

Izvor blizak slavnom paru otkrio je kako se Ronaldova djevojka nalazi u petom mjesecu trudnoće i kako bi krajem oktobra Portugalac mogao da postane otac djevojčice.

"Oni su sretni zbog toga što će dobiti bebu. Svi obožavaju Georginu i zadovoljni su", rekao je jedan od poznanika Ronalda i Georgine, koji je htio da ostane anoniman u javnosti.

Georgina je radila kao dadilja u Velikoj Britaniji, prethodno i kao plesačica, u makeup trgovinama, a sada je počela profesionalnu karijeru kao model, dok je Ronalda upoznala prošlog ljeta u Guccijevoj trgovini u Madridu. 

Svoje majčinske instinkte pokazivala je i na Instagramu, pa je tako znala postaviti fotografiju Ronalda i njegovog sedmogodišnjeg sina uz opis :"Moje dvije ljubavi". Ronaldo je trenutno u brigama zbog optužbi za utaju poreza u Španiji, no dolaskom bebe sve će to pasti u drugi plan. Ronaldu su sada Georgina i njegova djeca zasigurno najvažniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi