Spavao sa 26 žena glumeći Ranierija

Lažni Ranieri

Spavao sa 26 žena glumeći Ranierija

E. Škorić

Alan Ashcroft je dosta sličan treneru Leicestera Claudiju Ranieriju.

Zanimljivu priču donosi nam britanski tabloid Sun. Starac koji neodoljivo liči na Ranierija tvrdi da je spavao sa 26 žena od titule Leicestera.

Riječ je o nezaposlenom električaru iz Glasgowa koji je posjetio Leicester i u potpunosti iskoristio činjenicu da dosta sliči italijanskom stručnjaku.

„Želim da se zna da nikada ne lažem žene. Nijednom nisam rekao da sam ja Ranieri, one su same to pretpostavile, a ja ih ne ispravljam”, rekao je Alan.

„Čim sam vidio rezultat meča Chelsea - Tottenham, uzeo sam kofer, paket prezervativa i krenuo na voz. Znao sam da je ovo previše dobra prilika da bih je ispustio”, priznao je.

Eto, svi na neki način profitirali od titule Leicestera...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi