Bez obzira na poraz, on je veliki domoljub! Bravo Adnane!

Patriota za primjer

Bez obzira na poraz, on je veliki domoljub! Bravo Adnane!

Adnan Ćatić bokser bh. korijena koji je u Njemačkoj poznatiji pod imenom Felix Sturm bezbroj puta je iskazao veliku ljubav prema zemlji svojih roditelja, koju na kraju krajeva smatra i svojom.

Svoj svaki nastup da li u ringu ili na stranim TV stanicama Ćatić koristi na najbolji mogući način kako bi ispromovisaos voju zemlju.

Znao je Ćatić sa zastavom Bosne i Hercegovine na kojoj je ispisano "Don't forget Srebrenica" podsjetiti cijeli svijet na genocid koji se desio 11. jula 1995. godine.

U subotu navečer je Adnan poražen od ruskog boksera Chudinova u poluteškoj kategoriji u meču za svjetsku titulu u WBA verziji, ali ništa nije prošlo bez Bosne i Hercegovine. Ćatić je nosio zanimljivu i očito za njega specijalno napravljeno zaštitu za zube.

Vjekovni bosanskohercegovački grb, pod kojim je BiH međunarodno priznata, uz datum koji smo već spomenuli stajao je na bijeloj gumi koja je čuvala njegove zube.

Bez obzira na poraz, on je veliki domoljub! Bravo Adnane!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.