Bh. stonoteniseri na balkanskom prvenstvu u Bugarskoj

Prvenstvo za kadete i juniore

Bh. stonoteniseri na balkanskom prvenstvu u Bugarskoj

D. Rakanović

Stonoteniska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas su otputovali na balkansko prvenstvo za kadete i juniore, koje će od 7. do 11. juna biti održano u bugarskom gradu Albena.

Za juniorsku reprezentaciju BiH nastupit će stonoteniseri Luka Mihailović, Nikola Mihailović, Soldo Sandro i stonoteniserke Snežana Marković, Elda Šehić i Alemka Hasečić, saopšteno je iz Stonoteniskog saveza BiH.

Za kadetsku reprezentaciju BiH će igrati stonoteniseri Adin Šećibović, Marko Šimunović, Toni Ramljak i stonoteniserke Harisa Mešetović, Marija Gnjatić, Dora Čosić i Džana Biogradlić.

Selektori reprezentacije BiH su Amela Hadžiahmetović - Mujezinović, Igor Mihailović, Goran Unčanin i Goran Rajčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi