Fury: Šmrčem kokain, želim da me neko ubije

Šampion otvorio dušu

Fury: Šmrčem kokain, želim da me neko ubije

Irski bokser Tyson Fury dospio je u centar pažnje nakon što je objavljeno da je pozitivan na kokain. 

Svjetski bokserski prvak je 22. septembra bio pozitivan na dopinškom testu koji je pokazao da je uzimao kokain, a u razgovoru za medije je priznao da se drogirao kako bi ublažio simptome manične depresije od koje boluje.

"Pošrmkao sam gomilu kokaina. Zašto? Zašto ne. Moj život je u pitanju, zar ne? Mogu raditi što želim. Kakve to je*ene veze ima s bilo čim? Kokain nije doping", odgovorio je sada već bivši WBO i WBA prvak i potom dodao:

"Ne treniram, nisam mjesecima ušao u teretanu. Patim od depresije. Briga me za sve što mi se događa, ne želim više živjeti. Više mi je puna kapa svega. Nadam se da će me neko ubiti, prije nego što sam sebi to ne uradim kako ne bih završio u paklu. Meni nema pomoći. Ponavljam, ne želim da živim. Sav novac, sva slava svijeta ne znače ništa ako nisi sretan, a ja nisam sretan", ističe Fury. 

Upravo iz ovih razloga Fury je, tvrdi, odgodio revanš sa Kličkom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi