Kljajić: Ova utakmica od velike je važnosti za nas

Odbojkaš Borca pred utakmicu sa Gradina-Herceg

Kljajić: Ova utakmica od velike je važnosti za nas

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca će u okviru 15. kola Premijer lige BiH gostovati u Srebreniku, ekipi Gradine-Herceg.

Ovo će biti susret osmoplasiranog i devetoplasiranog tima, koji imaju isti broj bodova (13). S obzirom da je utakmica jednako važna kako za jedne tako i za druge, u redovima crveno-plavih ne nedostaje optimizma.

Prema riječima Banjalučana, ova utakmica jedna je od onih za biti ili ne biti.

"U Srebranik putujemo kompletni ako se tako može reći poslije teške sezone u kojoj nismo imali sreće u vidu povreda igrača, a pored toga mlade snage nisu izdržale pritisak igranja u prvoj ekipi. Ova utakmica jedna je od važnijih u sezoni za nas. Dat ćemo sve od sebe kako bi stigli do bodova koji nas ostavljaju u borbi za opstanak i play-off lige", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Utakmica između Gradine-Herceg i Borca igra se sutra sa početkom od 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi