Vaterpolistima Srbije isplaćene premije

Stigao novac za titulu

Vaterpolistima Srbije isplaćene premije

D. Vejo

Nakon što su prije nekoliko dana ponovo dokazali svoj kvalitet osvajanjem Evropskog prvenstva u vaterpolu. Izabranicima Dejana Savića, obećane su premije.

Riječi Ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, obistinile su se. Svaki član vaterpolo tima dobio je po 20 hiljada evra. 

Vaterpolisti Srbije, savladali su selekciju Crne Gore, rezultatom 10:8 u finalu, i tako postali apsolutni vladari Evrope.

Ovom pobjedom, selekcija Srbije postala je po sedmi put prvak starog kontinenta, dok je Kombank arena postavila novi evropski rekord, kada je u pitanju gledanost. Finale je ispratilo 16 hiljada gledalaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi