Kad poludi Dani Alves...

Barzilac izgubio živce

Kad poludi Dani Alves...

Fudbaleri Barcelone su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka slavili sa 2:1 na gostovanju kod Manchester Cityja. 

Iako je pobjeda Katalonaca mogla biti ubjedljivija da je Messi u samom finišu utakmice realizovao penal, igrači Barce su bili poprilično zadovoljni ostvarenim rezultatom.

Ipak, bilo je i oni koji nisu bili oduševljeni činjenicom da su travnjak stadiona Etihad morali napustiti prije posljednjeg sudijskog zvižduka. Brazilac Dani Alves nije bio oduševljen zbog činjenice da ga je Luis Enrique odlučio zamijeniti petnaest minuta prije kraja susreta.

Umjesto desnog beka Barcelone, koji je u posljednjem kolu Primere fudbalerima Malage poklonio loptu za pobjedu, u igru je ušao njegov zemljak Adriano, a po izlasku sa terena izmjenom iznervirani Dani Alves nogom je napucao dozer sa vodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.