Van Persie se posvađao s trenerom, pa zabio gol za pobjedu

Očito je bio nezadoovljan zbog sjedenja na klupi

Van Persie se posvađao s trenerom, pa zabio gol za pobjedu

A. Beganović

U derbiju turskog prvenstva Fenerbahče je na domaćem terenu savladao Bursaspor (2:1).

Fenerbahče se pobjedom nad Bursasporom osamio na čeli tabele turskog prvenstva, ali do iste je teško stigao. Bursaspor je do pred sami kraj držao "nulu" (1:1), a onda je trener Fenerbahčea u igru uveo nekadašnjeg fudbalera Feyenoorda, Arsenala i Manchester Uniteda, Robina van Persieja.

Nekoliko minuta nakon ulaska u igru Van Persie je postigao pogodak za pobjedu Fenerbahčea, ali u turskim medijima se mnogo više piše o njegovom ponašanju prilikom ulaska u igru.

Očito je holandski fudbaler bio nezadovoljan zbog toga što je susret počeo na klupi za rezervne igrače, pa je prilikom ulaska u igru treneru svašta rekao. 

U video prilogu pogledajte kako je to izgledalo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.