Rukometaš Bosne

Alibegović: Motiva nam neće nedostajati

Naredne 24. kolo Premijer lige BiH za rukometaše donijet će okršaj Bosne i Goražda. 

Povodom toga sarajevski klub je organizovao konferenciju za medije na kojoj je, između ostalog, govorio i rukometaš Tarik Alibegović. 

"Mislim da ekipa nije zaboravila na koji način smo mi dočekani u Goraždu prošle polusezone, počevši od publike do igrača protivničkog kluba. To će nam biti jedan od motiva, pored toga što imamo imperativ pobjede na domaćem terenu", izjavio je Alibegović, dodavši:

"Dat ćemo sve od sebe da to bude jedan pravi derbi u bh. rukometu i ovom prilikom pozivam publiku da dođe u što većem broju", podvukao je Alibegović. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Bosne i Goražda igra se sutra od 19 sati u dvorani "Ramiz Salčin".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi