BiH u januaru protiv Švicarske u Tuzli

Postignut dogovor

BiH u januaru protiv Švicarske u Tuzli

Direktor reprezentacije Gordan Muzurović i selektor Bilal Šuman imali su radni sastanak sa načelnikom opštine Tuzla gospodinom Jasminom Imamovićem.

Tom prilikom je pistignut dogovor da se sljedeća utakmice rukometne reprezentacije BIH, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigra 13.01.2018 god. u Tuzli! Bit će to tri dana nakon prve utakmice u Švicarskoj.

Načelnik Imamović je izrazio zadovoljstvo što Tuzla može biti kvalitetan domaćin svojoj reprezentaciji, a direktor Muzurović je ovim dogovorom potvrdio strategiju koju je najavio, da reprezentacija treba i mora igrati na što širem prostoru Bosne i Hercegovine.

Odigravanje ove utakmice u Tuzli je već prijavljeno Europskoj rukometnoj federaciji!

Posljednji put u Tuzli smo igrali protiv Danske, tijesno izgubili, ali u atmosferi kakva se samo poželjeti može.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi