Ćelić: Najspremniji smo tim u ligi

Kapiten RK Borac o ambicijama

Ćelić: Najspremniji smo tim u ligi

D. Vejo

Rukometaši Borca prvi dio sezone okončali su na drugoj poziciji Premijer lige BiH.

Svakako dobar nastup Ratka Đurkovića i njegovih izabranika koji igraju dosta kvalitetan rukomet u prvom dijelu prvenstva. U nastavku, nivo igre žele podići, te ostvariti što bolji plasman.

"Od kada je Đurković stigao na mjesto trenera, igramo brže što se vidi po golovima iz kontre. Imamo treninge dva puta dnevno, nekad i tri, te smatram da smo najspremniji tim u ligi. Vogošću možemo dobiti u Banjaluci, u prvoj utakmici izgubili smo zbog naših grešaka. Imamo prostora za napredak", zaključio je kapiten RK Borac, Đorđe Ćelić.

Pivot Borca, prema riječima stratega crveno-plavih, bio je glavna karika u prvom dijelu sezone.

"Ćelić je sjajno odigrao prvu fazu takmičenja. Većina utakmica prelomila se upravo zbog njega", dodaje Đurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi