Haris Bračković povratnik u redove sarajevske Bosne

Novo pojačanje za Bosnu

Haris Bračković povratnik u redove sarajevske Bosne

Nakon Adisa Hrbata i Tarika Alibegovića i Haris Bračković je odlučio ponovo obući dres Studenata te je danas potpisao ugovor sa RK Bosna Sarajevo.

Dvadesetpetogodišnji rukometaš, koji igra na poziciji srednjeg beka, ponikao je u Bosni, a prošle sezone je nastupao za Igman.

O povratku u matični klub Bračković je izjavio: "Bosna je klub u kojem sam ponikao i na moje veliko zadovoljstvo sam se vratio kući. Privukle su me ambicije koje klub ima te je sigurno da sadašnja struktura uprave i rukovodstva garantuje ozbiljnost ove priče. Na nama igračima je da sad iskoristimo pruženu  priliku i na terenu pokažemo koliko možemo te da, u konačnici, ispunimo opravdano visoke ciljeve koje imamo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi