HMRK Zrinjski spreman za novu sezonu

Plemići spremni za nove izazove

HMRK Zrinjski spreman za novu sezonu

Piše: S. Mlaćo Powered by:
HMRK Zrinjski danas je održao press konferenciju na kojoj su istaknuta očekivanja od nove sezone, predstavljeni novi igrači, te ambicije u Challenge Cupu.

Mostarci su pripreme započeli na Blidinju, a zatim nastavili u Mostaru, gdje i odigravaju prijateljske utkmice. Plemiće su napustili Damjan Šarac i Matej Sarajlić, a nova lica su Dario Raguž, Martino Kordić i golman Goran Anđelić.

Ove godine rukometna Premijer rukometna liga BiH će imati 13 klubova i neće biti Lige za prvaka, te Lige za opstanak. U Challenge Cupu Zrinjski će odmjeriti snage sa gruzijskim timom Batumi.

"Mogu reći da spremi dočekujemo ligu i nadam se da ćemo u ovih par dana da zaliječimo ove sitne povrede i budemo kompletni", kazao je na današnjoj press konferenciji Goran Anđelić, golman HMRK Zrinjski.

"Cilj nam je gornji dio tablice, a ako nam se pruži mogućnost da napadnemo prvo mjesto to ćemo učiniti. Mlada smo ekipa, psihički jako spremni i na taj način možemo dosta toga", jasan je bio kapiten Plemića Bernard Mandarić.


Premijer liga BiH (M)