Ilidža u uzbudljivom meču savladala Katarinu

Premijer liga BiH za žene

Ilidža u uzbudljivom meču savladala Katarinu

Rukometašice Ilidže pobijedile su danas na gostovanju ekipu Katarine iz Mostara sa 26:25 u okviru 3. kola Premijer lige BiH za žene. 

U Mostaru je viđen veoma zanimljiv i kvalitetan meč, a na poluvremenu gošće su imale prednost od jednog gola razlike. 

U nastavku meča također je bilo veoma neizvjesno i igralo se gol za gol, a na kraju su u veoma uzbudljivoj završnici gošće izašle kao pobjednice i to rezultatom 26:25. 

Do trijumfa ih je vodila Jasmina Pavlović sa osam pogodaka, dok je Amina Pašović dodala šest, a Iris Škaljić i Dženita Tanović su imale po četiri pogotka. Kod domaće ekipe Andrea Soldo je imala sedam golova, a Iva Vučić je postigla dva manje. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi