"Iznenađen sam odlaskom Toromanovića, samo on zna razlog"

Muzurović za SportSport:

"Iznenađen sam odlaskom Toromanovića, samo on zna razlog"

Pripreme rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine je dan nakon pobjede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nad Litvanijom (26:23) napustio njen kapiten Muhamed Toromanović.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i direktor reprezentacije Mirza Muzurović.

"Nažalost, istina je da je Muhamed Toromanović napustio pripreme naše najbolje selekcije. Koji je razlog njegovog odlaska s priprema zaista ne znam. Jedini koji to može znati je sam Muhamed. Ono što vam mogu reći je da sam lično iznenađen ovom njegovom odlukom", rekao je Mirza Muzurović za SportSport.ba.

"Muhamed je samo danas došao na ručak i rekao kako odlazi", dodao je Muzurović, koji se nada da ovaj potez kapiten najbolje rukometne selekcije BiH neće poremetiti atmosferu u timu uoči utakmice s Litvanijom u okviru 4. kola kvalifikacija za EP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.