Kadeti  Bosna BH Gasa na turniru u Virovitici

U društvu regionalnih velikana

Kadeti Bosna BH Gasa na turniru u Virovitici

A. Beganović

Mladi rukometaši Bosna BH Gasa dobili su poziv da učestvuju na Međunarodnom rukometnom turniru u Virovitici koji je pozivnog karaktera.

Kvalitet rada u Školi rukometa RK Bosna BH Gas, godinama je bio pod lupom mnogih kritičara rukometnog sporta, ne samo u Gradu Sarajevu, već i cijeloj BiH. Međutim, dovođenjem nekadašnjih asova kluba na mjesto trenera u Školi rukometa (Korkarić, Šeti, Malagic,ć Hasanefendić), u klubu se, osim razvoja seniorske ekipe, počinje i razvijati Škola rukometa.

"Ponosni smo što smo dobili poziv iz Virovitice, a da rezultati rada sa mladim rukometašima nisu slučajni, potvrđuje i poziv da mlađi kadeti našeg kluba (godišta 1994.) učestvuju na jednom od najjačih turnira u Europi, koji će se 30. i 31.01.2010. odigrati u Virovitici, a na kojem će pored RK Bosna BH Gas učestvovati i RK Partizan, RK Celje PL, RK Croatia Osiguranje Zagreb i RK Viro-Virovitica", rekao je za SportSport.ba Tarik Smajović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.