Trener reprezentacije oduševljen

Korkarić: Srce mi je k'o Trebević

Zuhdija Korkarić bio je desna ruka selektora Dragana Markovića u minulim kvalifikacijama i baraž susretima u kojima su naši najbolji rukometaši ostvarili historijski rezultat i plasirali se na Svjetsko prvenstvo.

„Kada smo izvukli Island svi smo rekli da nije moglo gore. Uz veliko izgaranje i borbenost igrača na kraju smo uspjeli. Hvala ljudima koji su došli u ovakvom broju da nas pozdrave, srce mi je ko Trebević i jako mi je drago i nadam se da će se slavlje nastaviti na ulicama Sarajeva,“ riječi su Korkarića po dolasku na sarajevski Aerodrom.

„Hvala našoj državi koja je izrodila ovakve momke koji su se ovako borili za dres države i za svoju državu. Hvala im i u moje i u selektorovo i u ime naroda. U Bosni i Hercegovini se itekako zna igrati dobar rukomet,“ dodao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.