Magična finta Josipa Perića najljepši potez petog dana SP-a

Priznanje za našeg srednjeg beka

Magična finta Josipa Perića najljepši potez petog dana SP-a

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u trećem kolu Svjetskog prvenstva u okviru grupe B upisala je svoj drugi poraz. 

Makedonci su rezultatom 25:22 savladali izabranike Dragana Markovića, a možda bi tačnije bilo napisati sa smo sami sebe savladali napravivši 20 tehničkih grešaka. Ni odlična partija Benjamina Burića na našem golu (19 odbrana) nije nam mogla pomoći da izbjegnemo poraz.

Jedna od svijetlih tačaka uz Burića u našem timu bio je mladi srednji bek Josip Perić. Srednji vanjski našeg nacionalnog tima koji je počeo drugo poluvrijeme imao je nekoliko sjajnih poteza, fantastičnih asistencija na liniju za Senjamina Burića, a njegov pogodak za 15:15 proglašen je za najbolji potez koji je viđen 19. januara na utakmicama Svjetskog prvenstva u rukometu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.