Maja Savić objavila spisak uoči duela sa BiH

Debi na trenerskoj klupi legendarne rukometašice

Maja Savić objavila spisak uoči duela sa BiH

A. Beganović

U subotu i nedjelju ženske kadetske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore odigrat će dva prijateljska susreta, a jučer je novi trener mladih Crnogorki, proslavljena rukometašica Maja Savić, objavila spisak igračica na koje računa za ovu akciju.

Nakon osvojenog olimpijskog srebra u Londonu proslavljena crnogorska rukometašica Maja Savić rekla je zbogom igračkoj karijeri. Međutim, nije mnogo izdržala bez rukometa, a Rukometni savez Crne Gore nedavno je Maju izabrao za trenera ženske kadetske reprezentacije.

Svoj debi na trenerskoj klupi ova nekada sjajna rukometašica imat će u duelima sa našim mladim nacionalnim timom, a uoči utakmica Savić je objavila spisak od 16 igračica.

Na spisku se nalazi čak 12 igračica Budućnosti, dvije dolaze iz Sutjeske, a po jedna iz Viborga i Mojkovaca. Na kraju dodajmo da će crnogorska i naša ženska kadetska reprezentacija već narednog vikenda u Hadžićima odigrati još dva prijateljska susreta.

Spisak ženske crnogorske kadetske rukometne reprezentacije: Ljubica Nenezić (Budućnost), Ana Rajković (Budućnost), Vasilisa Senić (Budućnost), Sara Filipović (Mojkovac), Itana Čavlović (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Nina Bulatović (Budućnost), Dijana Ujkić (Budućnost), Slađana Prelević (Budućnost), Anđela Okiljević (Sutjeska), Đurđina Jauković (Sutjeska), Đurđina Malović (Budućnost), Katarina Arsenijević (Budućnost), Esma Muratović (Budućnost), Itana Grbić (Budućnost), Vanesa Agović (Viborg, Danska)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.