Marković: Danska je apsolutni favorit, no nije nepobjediva

Želio izbjeći Bjelorusiju

Marković: Danska je apsolutni favorit, no nije nepobjediva

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj igrat će u grupi 2 zajedno sa Bjelorusijom, Litvanijom i Danskom.

Rukometna reprezentacija Danske u grupi 2 je apsolutni favorit, dok će se naš nacionalni tim, Litvanija i Bjelorusija, boriti za drugu poziciju koja također vodi na Evropsko prvenstvo.

"Danska je apsolutni favorit, ali to ne znači da je nepobjediva. Ostale tri reprezentacije borit će se za drugu poziciju s tim što želim reći da sam htio izbjeći Bjelorusiju jer je predvodi, za mene, jedan od najboljih svjetskih trenera. Neće biti lako, no sigurno smo u igri i svaku priliku znat ćemo iskoristiti", za SportSport.ba je izjavio Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.