Marković: Nekad smo od ovakvih ekipa gubili

Selektor zadovoljan

Marković: Nekad smo od ovakvih ekipa gubili

E. Škorić

Bh. rukometaši savladali su u Solunu Grčku sa 28:23 u prvom susretu predkvalifikacija za EP 2016. godine u Poljskoj.

Naši rukometaši su bez većih problema savladali domaću selekciju Grčke. Iako smo u pojedinim trenucima padali, dozvoljavali protivniku da dođe na dva gola zaostatka, na kraju revanš u Cazinu dočekujemo sa pet golova prednosti.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili i da smo u oba poluvremena igrali dominnatno. Imao sam priliku svim igračima dati šansu. Moram biti zadovoljan. Od ovakvih ekipa smo nekad znali i da gubimo", rekao je selektor Dragan Marković nakon utakmice, dodavši:

"Sigurno se Grci neće predati, očekujem tešku utakmicu. Nema opuštanja, maksimalna ozbijnost i sigurno velika podrška Krajišnika".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.